Η κατάρτιση, η ευθύνη και η ανάπτυξη είναι οι αξίες που θα βρείτε όταν συνεργάζεστε μαζί μας.

Υποστηρίζουμε νέους ανθρώπους, αξιόπιστους επαγγελματίες διακοσμητές που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία που δραστηριοποιείται στον χώρο του γάμου & βάπτισης.

Σχετικά με την εικόνα

Παροχές - Αποκλειστικά για διακοσμητές

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και παροχές από τον σχεδιασμό, μέχρι και την υλοποίησή ενός γάμου ή βάπτισης. Στο εργαστήριο έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ειδικών κατασκευών προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Υπηρεσίες

1
Χονδρικό εμπόριο κομμένου λουλουδιού σε προσιτές τιμές από όλο τον κόσμο. Υλικα - είδη που αφορούν τη διακόσμηση του γάμου.
2
Επιπλέον δυνατότητα αγοράς λουλουδιών στην χονδρική πώληση, όπου χρεώνεται μόνο η εργασία του τεχνίτη.
3
Δυνατότητα εκτέλεσης και παράδοσης κάθε είδους στολισμού ή διακόσμησης γάμου και βάπτισης εξολοκλήρου από εμάς.

Τα οφέλη σας

1
Τρόπος συντήρησης των λουλουδιών αφού κατασκευαστούν, φυλάσσονται σε ειδικό σε ειδικό διαμορφωμένο θάλαμο.
2
Δυνατότητα μεταφοράς των λουλουδιών προς την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης του γάμου.
3
Άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για τον στολισμό της εκκλησίας και του ανάλογου χώρου που θα φιλοξενήσει την δεξίωση του γάμου.

Δουλεύοντας μαζί μας

Από το 2003 το 21Flowers ανθοπωλείο επικεντρώνεται στην ικανοποίηση του πελάτη. Οι αξίες μας είναι ανοιχτές, απλές και προσεγμένες ώστε να αντανακλούν σε όλα όσα κάνουμε. Εμπνέοντας και μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο μας κινεί προς τα εμπρός και δουλεύοντας από κοινού, κάνουμε τη διαφορά. Οι προϋποθέσεις για καλές επιδόσεις δημιουργούνται με εμπνευσμένους ηγέτες, παρέχοντας ευκαιρίες για ανάπτυξη και διασφαλίζοντας ότι έχουμε ένα συνεκτικό και βιώσιμο περιβάλλον εργασίας. Προωθούμε μια υγιή ισορροπία εργασίας και ποιότητας ζωής, καθώς πιστεύουμε ότι θα είστε ευτυχείς δουλεύοντας μαζί μας.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Είμαστε μια δυνατή ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί συνεχώς να κάνει τα πράγματα καλύτερα, ταχύτερα και πιο έξυπνα για την επίτευξη κοινών στόχων που ωφελούν την ομάδα ως σύνολο. Οι ενέργειές μας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιτυχία μας και οι συνεργάτες μας καθορίζουν ποιοι είμαστε. 
Εάν είστε δημιουργικοί, περίεργοι και παθιασμένοι με τη διακόσμηση του γάμου και ψάχνετε αξιόπιστες & ουσιαστικές συνεργασίες; επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόγραμμα Συνεργατών 

«Ο χρόνος είναι χρήμα»
 
Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας μας, γίνε συνεργάτης με το 21Flowers.gr και εκμεταλλεύσου τις ικανότητες σου σε πηγή εισοδήματος!
 
Τι είναι το πρόγραμμα Συνεργατών 
 
Απλό, γίνεσαι "συνεργάτης μας'', από το σπίτι ή το γραφείο σου; πώς μπορεί να γίνει αυτό!
 
Όλο και περισσότερες εταιρείες έχουν καθημερινές υποχρεώσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές όπως; events, επιχειρηματικά, επαγγελματικά δώρα σε φίλους και συνεργάτες για να ενισχύσουν τη δημόσια εικόνα της επιχείρησης τους.

Δεσμεύσου στον εαυτό σου πως θα κάνεις περισσότερα για να πετύχεις το στόχο σου κερδίζοντας περισσότερα χρήματα, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο.
 
Πώς κερδίζεις προμήθεια 12% έως 20%; από το σύνολο των παραγγελιών που θα στείλει η κάθε εταιρία!!!
header-logo.png

Ανθοπωλεία Αθήνα

Στείλτε λουλούδια online! Ιδανικά δώρα που δημιουργούν σε κάθε περίσταση τα πιο ξεχωριστά συναισθήματα.

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε προσφορές και νέα!

Περισσότερα

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο Online Αθήνα.
payment-card-img

Search