Τριαντάφυλλα Μαύρα

Το Μαύρο τριαντάφυλλο είναι ένα σπάνιο και εντυπωσιακό λουλούδι. Μαύρα τριαντάφυλλο ένα από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες λουλουδιών στο ανθοπωλείο μας. Το Μαύρο τριαντάφυλλο δεν μπορεί να παράγεται στη φύση, από το κόκκινο τριαντάφυλλο με εκχύλισμα οργανικών βαφών που απορροφώνται από τα πέταλα παράγουν το μαύρο τριάνταφυλλο, ή μοναδική διαδικασία μας εξασφαλίζει ότι τα τριαντάφυλλα δεν έχουν υποστεί ζημιά κατά τη διαδικασία της βαφής. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά τα μαύρα τριαντάφυλλα είναι μεταξύ των κορυφαίων best sellers μας και πάντα στην καλύτερη τιμή! Παράγγειλε τώρα; Forever rose, eternity roses, rose collection, αποχυμωμένα τριαντάφυλλα, τριαντάφυλλα για πάντα.

Για να μην μπερδεύονται ορισμένοι για τα μαύρα τριαντάφυλλα χρησιμοποιείται βαφή δλδ βάφουμε τα κόκκινα τριαντάφυλλα με μαύρο χρώμα, οπότε ανάµεσα στα πέταλα του μαύρου τριαντάφυλλου μπορείτε να διακρίνετε το κόκκινο χρώμα, οπότε λίγη προσοχή δεν έχει καμία σχέση με την φωτογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Όχι, δεν υπάρχουν μαύρα τριαντάφυλλα στην Τουρκία

Προπαραγγείλτε τώρα τριαντάφυλλα online και επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, κερδίζοντας έκπτωση έως και 50% στις αγορές σας για κάθε είδος λουλουδιού στο ανθοπωλείο μας.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά σας, τα τριαντάφυλλα που βλέπετε στους καταλόγους στο e shop μας, είναι από φάρμες στην Λατινική Αμερική & Ανατολική Αφρική Ecuador, Columbia & Kenya. Οι έκπτωση 50% από της αναγραφόμενες τιμές για αγορά συσκευασία των 20 τεμ ισχύει μόνο με προπαραγγελία για τα συγκεκριμένα τριαντάφυλλα.

 

Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Μαύρα Τριαντάφυλλα

5,00 €

Μαύρα Τριαντάφυλλα από την Ολλανδική αγορά. Η μαγεία και το μαύρο Τριαντάφυλλο έχει προσελκύσει την...