Υπηρεσία παραδοσης λουλουδιων και δωρων αυθημερον

Apostoli Loyloydion AfthimeronΧρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Παραγγείλετε λουλούδια έως τις 21:00 π.μ.

 

Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε από το ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα!

Επιλέξτε από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις, καλάθια δώρων ή άλλα προϊόντα με την υπογραφή μας, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!

Αποστολή λουλουδιών αυθημερόν στην Αθήνα για αγορές προϊόντων από 20,00 ευρώ με δωρεάν παράδοση.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον παραλήπτη στην φόρμα παραγγελίας - Παραλήπτης. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των λουλουδιών κυμαίνεται από 2 έως 4 ώρες, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τον παραλήπτη για την ώρα παράδοσης. Η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Παράδειγμα; τέτοια φαινόμενα μπορεί να είναι απεργίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα / Γιορτές όπως Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή της Γυναίκας, γιορτή της Μητέρας, Xριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας του.

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται στον χώρο σας η όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Στο 21Flowers δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα για τις αποστολές σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από τις 9:00 το πρωί έως 20:00 λουλούδια με δωρεάν αποστολή, μετά της 20:00 και για νυχτερινές ώρες, επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις για την παραγγελία σας, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, εκτός αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 200 ευρώ, τότε θα σταλεί χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που κάποιο από τα συνοδευτικά προϊόντα (π.χ. τετράγωνο βάζο ή λουλούδια) έχει εξαντληθεί, θα σας αποστέλλεται παρόμοιο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.