Υπηρεσία παραδοσης λουλουδιων και δωρων αυθημερον

Apostoli Loyloydion AfthimeronΧρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Παραγγείλετε λουλούδια έως τις 21:00 π.μ.

 

Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε από το ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα!

Επιλέξτε από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις, καλάθια δώρων ή άλλα προϊόντα με την υπογραφή μας, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!

Αποστολή λουλουδιών αυθημερόν στην Αθήνα για αγορές προϊόντων από 20,00 ευρώ με δωρεάν παράδοση.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας θα γίνει μέσα στις επόμενες 3-4 ώρες με την συναίνεση του παραλήπτη εκτός όταν πρόκειται για έκπληξη και γνωρίζουμε ότι ο παραλήπτης βρίσκεται στον χώρο του.

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται και αποστέλλονται από το κεντρικό μας εργαστήριο. Σε περίπτωση αυθημερόν παράδοσης, που κάποιο από τα συνοδευτικά προϊόντα (π.χ. τετράγωνο βάζο ή λουλούδι) έχει εξαντληθεί, θα αποστέλλεται παρόμοιο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας προιον στον παραλήπτη.

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται στον χώρο σας η όπου αλλού μας υποδεικνύετε.

Στο 21Flowers δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα για τις αποστολές σας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε λουλούδια όλο το εικοσιτετράωρο ή από τις 9:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ, λουλούδια με δωρεάν αποστολή. Μετά της 21:00 και έως 24:00 επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις 20,00 ευρώ για την παραγγελία σας, η μεταφορά των λουλουδιών γίνεται με ταξί. Για όλους όσους θέλουν να στείλουν λουλούδια τις νυχτερινές ώρες, η αποστολή των λουλουδιών θα πραγματοποιείται, μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, εκτός αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 200 ευρώ, τότε θα σταλεί χωρίς επιπλέον χρέωση.