Forever Rose

Forever Roses

Το Τριαντάφυλλο είναι από καιρό σύμβολο αγάπης, ομορφιάς και συναισθήματος. Έχει απαθανατιστεί για αιώνες στην τέχνη και τη λογοτεχνία πολλών πολιτισμών. Είναι, για τον κόσμο, ό,τι είναι ο χρυσός, το ασήμι και η πλατίνα στη σφαίρα των πολύτιμων μετάλλων. Αυτά τα διαχρονικά σύμβολα πλούτου και ομορφιάς έχουν συνδυαστεί τέλεια για να δημιουργήσουν το κομψό μας Forever Roses

Forever Roses - Αιώνιο Τριαντάφυλλο Κόκκινο

€40,00
ΚΩΔ product_03092

I Love You - Τριαντάφυλλα σε Κουτί

€115,00
ΚΩΔ product_0068

Deep Love - Τριαντάφυλλα σε Κουτί

€90,00
ΚΩΔ product_0069

Red Velvet - Λουλούδια σε Κουτί

€125,00
ΚΩΔ product_0070

Radiant Collection - Λουλούδια σε Κουτί

€125,00
ΚΩΔ product_0071

Σχήμα καρδιάς - Λουλούδια μέσα σε Κουτί

€240,00
ΚΩΔ product_0072

11 Κόκκινα Τριαντάφυλλα σε Κουτί

€65,00
ΚΩΔ product_0073

Diamonds Box - Λουλούδια σε Κουτί

€190,00
ΚΩΔ product_0074

  

 

 

 

Τι Είναι τα Forever Roses

Από τις αρχές του 1997, τα φυσικά διατηρημένα τριαντάφυλλα έγιναν παγκοσμίως γνωστά και καθιερώθηκε ο όρος Forever Roses!Τα για πάντα τριαντάφυλλα είναι 100% φυσικά λουλούδια που διαρκούν χρόνια ή μπορούν να ζήσουν για πάντα όταν φυλάσσονται στον προστατευτικό γυάλινο θόλο. Τα διατηρημένα, αποχυμωμένα, μαγεμένα, αιώνια τριαντάφυλλα δεν απαιτούν συντήρηση, ηλιακό φως ή νερό.

 

Πόσο Κοστίζει το Forever Rose

Δημοτικότητα η προσφορά και η ζήτηση είναι το κλειδί για τον καθορισμό των τιμών στα forever roses. Η υψηλή ζήτηση κρατά τις τιμές υψηλότερες από εκείνες πολλών άλλων λουλουδιών. Το forever rose είναι ένα δημοφιλείς τριαντάφυλλο το οποίο στεγάζεται σε ένα γυάλινο δοχείο εμπνευσμένο από κλασική ταινία του Disney, The Beauty and the Beast. Η χαμηλότερη τιμή του ανέρχεται, για παράδειγμα, στα 40 ευρώ. Το κόστος στα forever roses μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τα πόσα τριαντάφυλλα forever θέλετε να τοποθετήσετε στην γυάλινη καμπάνα.

 

Είναι Αληθινά τα Τριαντάφυλλα Forever Roses

Ναι, τα Forever Roses είναι αληθινά λουλούδια - Απολύτως. Τα τριαντάφυλλα forever είναι πραγματικά διατηρημένα τριαντάφυλλα του Ισημερινού. Σε αντίθεση με τα φρέσκα τριαντάφυλλα, ωστόσο, τα Forever Roses μπορούν να διατηρούν την φυσική ομορφιά τους για χρόνια, όχι για μέρες.

 

Πόσο Διαρκεί το Τριαντάφυλλο Forever

Το δημοφιλές παντοτινό τριαντάφυλλο Forever Rose έχει γίνει διάσημο για την μεγαλύτερη του διάρκεια, τρία χρόνια. Τα μοναδικά αποχυμωμένα, διατηρημένα, αιώνια τριαντάφυλλα σε γυάλα θα διαρκέσουν για τρία χρόνια χωρίς νερό ή ηλιακό φως.

 

Πώς Συντηρείται τα Forever Roses

Τα τριαντάφυλλα Forever Roses είναι 100% φυσικά λουλούδια που μπορούν να ζήσουν για πάντα (ναι, σοβαρά) όταν διατηρούνται στον προστατευτικό γυάλινο θόλο του. Δεν χρειάζεται νερό ή ηλιακό φως. Στην πραγματικότητα κρατά το τριαντάφυλλο ζωντανό για χρόνια.

Πώς Συντηρείται ένα Forever Rose

Για να διατηρήσετε ή συντηρείται καλύτερα ένα forever roses, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Μην χειρίζεστε και μην αγγίζετε τα τριαντάφυλλα εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο. 

Μην ποτίζετε τα τριαντάφυλλα.

Κρατήστε τα τριαντάφυλλα μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Εάν πρέπει να καθαρίσετε τα αιώνια τριαντάφυλλά σας, κάντε μόνο ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα.

 

 

  

 

 

 

Είναι Αληθινά Τριαντάφυλλά τα Forever Roses

Χρησιμοποιούμε τριαντάφυλλο forever rose, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από το φρεσκοκομμένο λουλούδι. Αγγίξτε το απαλά και θα δείτε μόνοι σας πόσο πολύ ζωντανή είναι αυτή η βασίλισσα των λουλουδιών. Το τριαντάφυλλο για πάντα παραμένει ζωντανό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (3 έως 5 χρόνια) χάρη σε μια ειδική μέθοδο σταθεροποίησης. 

 

Αποχυμωμένα Τιαντάφυλλα πώς Γίνονται

Καθώς η διάρκεια ζωής καθενός από τα τριαντάφυλλά μας είναι έως και 5 χρόνια, το ονομάζουμε "τριαντάφυλλο που ζει για πάντα" ή "για πάντα τριαντάφυλλο". Αυτό το όμορφο δώρο θα θυμίσει σε αυτόν τον ξεχωριστό την υπέροχη περιπέτεια, γεμάτη αγνότητα και την πιο ειλικρινή συναισθήματα - σαν τριαντάφυλλο, ξεκινάς μαζί τους! Λέει, "Σ' αγαπώ... για πάντα."

Κάθε αιώνιο τριαντάφυλλο που πουλάμε έχει υποστεί επεξεργασία, στο χέρι, με τη μέγιστη προσοχή. Πρώτα όμως, τα ελίτ αληθινά αποχυμωμένα τριαντάφυλλα καλλιεργούνται στις φυτείες στον Ισημερινό και την Ισπανία. Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παραγωγούς, ώστε να μπορούμε να επιβλέπουμε πλήρως την ποιότητα του προϊόντος. Η ικανοποίησή σας ως πελάτης είναι ο νούμερο ένα στόχος μας ως εταιρεία!

 

Συντήρηση Τριαντάφυλλα για Παντά

Το τριαντάφυλλό σας για πάντα δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, αν και πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες συστάσεις:
1. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας
2. Μην τοποθετείτε το τριαντάφυλλο κάτω από τον άμεσο ήλιο
3. Μην το ποτίζετε.

 

Τι Είναι τα Forever Roses

Η σταθεροποίηση των τριαντάφυλλων είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες. Η εφαρμογή αυτής της διαδικασίας ξεκίνησε ήδη τη δεκαετία του 1980 και έκτοτε έχει εκσυγχρονιστεί όλο και περισσότερο. Οι πιο πρόσφατες τεχνικές διασφαλίζουν ότι τα φρέσκα τριαντάφυλλα διαρκούν για περισσότερα από αρκετά χρόνια και σε πολλά χρώματα. Τα αιώνια τριαντάφυλλα είναι αληθινά τριαντάφυλλα. Αντιμετωπίζοντας τα φρέσκα τριαντάφυλλα με μια μοναδική μέθοδο, αυτά τα τριαντάφυλλα γίνονται μακροχρόνια για περισσότερο από ένα χρόνο και διατηρούν τη φυσική τους ομορφιά και απαλότητα.

Πώς σταθεροποιούνται τα φρέσκα τριαντάφυλλα

Η διαδικασία σταθεροποίησης εφαρμόζεται μόνο στα καλύτερα τριαντάφυλλα κομμένα στο χέρι. Μόλις τα τριαντάφυλλα φτάσουν στο βέλτιστο στάδιο ανάπτυξής τους, αντιμετωπίζονται με μια προηγμένη τεχνική διαδικασία κατά την οποία ο φυσικός χυμός τους αντικαθίσταται από ένα υγρό μείγμα γλυκερίνης, νερού και βαφών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφο προϊόν που μοιάζει με φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο. Είναι και φαίνεται φυσικό και διαρκεί περισσότερο από 3 χρόνια! Ποιο είναι το μυστικό; Στην πραγματικότητα, σταθεροποιούμε τη διαδικασία ανάπτυξης. Κατά συνέπεια, το τριαντάφυλλο διατηρεί τη φυσική του ομορφιά, τη μεταξένια απαλή λάμψη και το όμορφο έντονο χρώμα του. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα αληθινά τριαντάφυλλα, τα forever rose τριαντάφυλλα δεν απαιτούν νερό ή άλλη φροντίδα.

 

Πόσο Κοστίζει το Forever Rose

Δημοτικότητα η προσφορά και η ζήτηση είναι το κλειδί για τον καθορισμό των τιμών στα forever roses. Η υψηλή ζήτηση κρατά τις τιμές υψηλότερες από εκείνες πολλών άλλων λουλουδιών. Το forever rose είναι ένα δημοφιλείς τριαντάφυλλο το οποίο στεγάζεται σε ένα γυάλινο δοχείο εμπνευσμένο από κλασική ταινία του Disney, The Beauty and the Beast. Η χαμηλότερη τιμή του ανέρχεται, για παράδειγμα, στα 40 ευρώ. Το κόστος στα forever roses μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τα πόσα τριαντάφυλλα forever θέλετε να τοποθετήσετε στην γυάλινη καμπάνα.

 

Προσφέρουμε τα διατηρημένα τριαντάφυλλα μας σε 16 χρώματα και 3 μεγέθη: μεγάλο, μεσαίο και μικρό. Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 

Search