Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Που θα βρω λουλούδια?
 
Εδώ θα βρεις φρέσκα λουλούδια για αγορά στην καλύτερη τιμή. Στο 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείς να βρεις λουλούδια και δώρα για κάθε περίσταση. Στη συνέχεια θα καθοδηγηθείτε μέσω της διαδικασίας αγοράς, ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αποστολή λουλουδιών.
 
Θέλω να Στείλω Λουλούδια?
 
Με το 21 Flowers ανθοπωλείο, μπορείς να στείλεις λουλούδια και δώρα σε σε όλη την Αθήνα αυθημερόν και με δωρεάν παράδοση. Βρες λουλούδια online μέσα σε λίγα λεπτά και στείλε τα καλύτερα δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
 
Αυθημερόν Παράδοση?
 
Τι είναι η αυθημερόν παράδοση

Άμεση Παράδοση την ίδια Ημέρα

Εγγυημένη Χρονική Παράδοση

Ταχύτητα – Ποιότητα 

Καθημερινή Εξυπηρέτηση απο 09:00-21:00
 
Χρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Παραγγείλετε λουλούδια online έως τις 21:00 π.μ. Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε από το ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα! Επιλέξτε από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις, καλάθια δώρων ή άλλα προϊόντα με την υπογραφή μας, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!
 
Πού μπορώ να στείλω λουλούδια και τα δώρα?
 
Μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα σε οποιοδήποτε μέρος. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να στείλετε λουλούδια μόνο σε Αθήνα Αττική.
 
Γιατί χρειάζεστε τον αριθμό τηλεφώνου μου?
 
Είναι απαραίτητο να μας παρέχεται τα πλήρη στοιχεία των επαφών σας, συμπεριλαμβανομένου ενός έγκυρου αριθμού τηλεφώνου. Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να τα χρειαστεί για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες για τη διεύθυνση του παραλήπτη, ή για να τροποποιήσετε την παραγγελία σας.
 
Πώς να Στείλω Λουλούδια?
 
Πώς στέλνω λουλούδια. Αν θέλετε να στείλετε λουλούδια online, η αποστολή λουλουδιών είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στείλτε ένα ξεχωριστό δώρα σε κάθε μοναδική περίσταση. Αν λοιπόν ψάχνετε ανθοπωλείο delivery για αποστολή λουλουδιών στην Αθήνα, ο κατάλογός μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα λουλουδιών και δώρων για όλες τις περιστάσεις.
 
Ανθοπωλεία 24ωρα?

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια μετά της 21:00 το βράδυ εως 06:00 το πρωί.

Μετά τις 24:00 έως στις 6:00 το πρωί το ελάχιστο κόστος παραγγελίας πρέπει να είναι άνω των 150€, απαραίτητη προϋπόθεση τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα πριν από τις 22:00 το βράδυ.( Ώρες λειτουργίας καταστήματος).

Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας του.

Το 21 Flowers Ανθοπωλείο. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική για την αποστολή των λουλουδιών.

Μπορώ να παραγγείλω λουλούδια μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?
Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε λουλούδια για δώρο; Ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος παραγγελίας λουλουδιών είναι μέσω της ιστοσελίδας μας.
 
Τα λουλούδια αποστέλλονται μαζί με το βάζο?
 
Το βάζο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός εάν ορίζεται στην περιγραφή του προϊόντος
 
Μπορώ να στείλω λουλούδια την Κυριακή?
 
Ναι μπορείτε να στείλετε λουλούδια τις Κυριακές το φθινόπωρο, το χειμώνα και άνοιξη. Την καλοκαιρινή σεζόν τις Κυριακές μπορείτε να στείλετε λουλούδια από το πρωί μέχρι στις 19:00 το βράδυ. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η ημέρα της μητέρας, ή και κάθε άλλη γιορτή μπορούμε να παραδώσουμε τις Κυριακές λουλούδια μέχρει στις 22:00 το βράδη σε όλη την Αθήνα.

Search