Κόκκινα Τριαντάφυλλα

Μπουκέτα με Τριαντάφυλλα

Λίγα είδη λουλουδιών φέρουν το κύρος και τον ρομαντισμό του τριαντάφυλλου. Για αιώνες, τα τριαντάφυλλα ήταν σύμβολο αγάπης, εκτίμησης και συγχαρητηρίων. Τα τριαντάφυλλα έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, το καθένα με το δικό του ιδιαίτερο νόημα και σκοπό. Με μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, στυλ και συναισθημάτων, τα μπουκέτα μας με τριαντάφυλλα είναι βέβαιο ότι θα κάνουν αυτό το ξεχωριστό άτομο να καταλάβει πόσο ξεχωριστό είναι για εσάς.

Ένα Τριαντάφυλλο

€21,00
ΚΩΔ product_0088

3 Τριαντάφυλλα

€25,00
ΚΩΔ product_0089

5 Τριαντάφυλλα

€30,00
ΚΩΔ product_0090

6 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€32,00
ΚΩΔ product_0091

  

 

 

 

Τι Συμβολίζει ένα Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

Τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα είναι ίσως η πιο δημοφιλής και κλασική επιλογή όσον αφορά την αγορά λουλουδιών. Εκτός από τα μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα για επέτειο ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα είναι η τέλεια επιλογή δώρου για οποιαδήποτε έκφραση ρομαντισμού ή φιλίας και για κάθε περίσταση.

Τα τριαντάφυλλα συχνά θεωρούνται σύμβολα αγάπης, λατρείας και πάθους. Τα τριαντάφυλλα είναι η επιτομή της αγάπης, της ομορφιάς και της κομψότητας που θεωρούνται ως μια από τις καλύτερες επιλογές για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Είναι πάντα καλό να γνωρίζετε πριν παραγγείλετε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα την συμβολική έννοια, την αριθμολογία και τη δηλώνει κάθε χρώμα τριαντάφυλλου που επιλέγετε. Ο αριθμός και το χρώμα των λουλουδιών σε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα μπορούν να αλλάξουν εντελώς το μήνυμα που στέλνει το μπουκέτο σας.

Δείτε στην παρακάτω λίστα για να μάθετε πώς διαφορετικοί αριθμοί τριαντάφυλλων μπορούν να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μηνύματα αγάπης.

Τι συμβολίζει το 1 τριαντάφυλλο - Ένα τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη με την πρώτη ματιά και η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική σε κάθε νέα γνωριμία. 2 Τριαντάφυλλα - Σε αγαπώ ακόμα. 3 Τριαντάφυλλα - Σ 'αγαπώ. 4 Τριαντάφυλλα - Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει. 5 Τριαντάφυλλα - Σε θαυμάζω / Σ 'αγαπώ πάρα πολύ. 6 Τριαντάφυλλα - Θέλω να είμαι δικός σου. 7 Τριαντάφυλλα - Είμαι ενθουσιασμένος μαζί σου. 8 Τριαντάφυλλα - Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή. 9 Τριαντάφυλλα - Μια αιώνια αγάπη, μαζί όσο ζούμε. 10 Τριαντάφυλλα - Είσαι τα πάντα για μένα. 11 Τριαντάφυλλα - Αγάπη μου πολύτιμη. 12 Τριαντάφυλλα - Γίνε δική μου. 13 Τριαντάφυλλα - Φίλοι για πάντα ή ένας μυστικός θαυμαστής που περιμένει να ανακαλυφθεί. 14 Τριαντάφυλλα - Είμαι περήφανος για σένα. 15 Τριαντάφυλλα - Λυπάμαι πραγματικά / με συγχωρείτε. 16 Τριαντάφυλλα - Καλό ταξίδι. 17 Τριαντάφυλλα - Είσαι η γυναίκα μου. 18 Τριαντάφυλλα - Μείνε νέα & όμορφη. 19 Τριαντάφυλλα - Αγάπη για πάντα. 20 Τριαντάφυλλα - Είμαι ειλικρινής απέναντί ​​σου / Πιστέψτε με. 21 Τριαντάφυλλα - Είμαι απόλυτα αφοσιωμένη σε σένα. 22 Τριαντάφυλλα - Καλή τύχη. 24 Τριαντάφυλλα - Είσαι πάντα στο μυαλό μου. 25 Τριαντάφυλλα - Ευτυχία και χαρά. 27 Τριαντάφυλλα - Σε αγαπώ, αγαπημένη μου γυναίκα. 30 Τριαντάφυλλα - Πίστη. 33 Τριαντάφυλλα - Σ 'αγαπώ με μεγάλη αγάπη. 36 Τριαντάφυλλα - Ρομαντικές στιγμές. 37 Τριαντάφυλλα - Σε αγαπώ με καρδιά μου. 40 Τριαντάφυλλα - Η αγάπη μου για σένα είναι γνήσια. 44 Τριαντάφυλλα - Μέχρι ο θάνατος μας χωρίζει. 47 Τριαντάφυλλα - Είσαι ο μόνος μου. 48 Τριαντάφυλλα - Αμετάβλητη αγάπη. 50 Τριαντάφυλλα - Απεριόριστη αγάπη. 51 Τριαντάφυλλα - Μόνο εσύ είσαι στο μυαλό μου. 56 Τριαντάφυλλα - Μου αρέσεις. 66 Τριαντάφυλλα - Τίποτα δεν θα αλλάξει την αγάπη μου. 77 Τριαντάφυλλα - Θέλω να σε συναντήσω. 88 Τριαντάφυλλα - Λυπάμαι από το κάτω μέρος της καρδιάς μου. 99 Τριαντάφυλλα θα σε αγαπώ μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. 100 Τριαντάφυλλα - Η αγάπη σας για τον σύντροφο σας θα διαρκέσει για 100 χρόνια. 101 Τριαντάφυλλα - Είσαι η μοναδική μου αγάπη. 108 Τριαντάφυλλα - Θα με παντρευτείς. 111 Τριαντάφυλλα - Αιώνια αγάπη. 144 Τριαντάφυλλα - Σε αγαπώ αιώνια μέρα και νύχτα. 365 Τριαντάφυλλα - Σ 'αγαπώ κάθε μέρα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 999 Τριαντάφυλλα - Η αγάπη μου θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου. 1001 Τριαντάφυλλα - Άπειρη αγάπη / Μια πιστή αγάπη που θα ζήσει για πάντα.

  

 

 

 

 

Search