Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια

Μαγιάτικα Στεφάνια

Ξεκινήστε τη διακόσμηση με την παράδοση της πρωτομαγιάς με ένα μαγιάτικο στεφάνι. Στο 21 Flowers, προσφέρουμε Μαγιάτικα στεφάνια, πρωτομαγιάτικα στεφάνια, αρωματικά στεφάνια πόρτας που σίγουρα θα είναι μεγάλη επιτυχία όταν φιλοξενείτε ένα πάρτι ή διασκεδάζετε φίλους. Πολλά από τα φρέσκα στεφάνια μας είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες.

Μαγιάτικο Στεφάνι

€45,00
ΚΩΔ product_02044

  

 

 

 

 

 

Αποστολή Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια με Λουλούδια

Σύμφωνα με την παράδοση, το πρωτομαγιάτικο στεφάνι είναι ένα έθιμο που έχει βαθιά τις ρίζες του στο χρόνο. Τα στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια χειροποίητα ή κατασκευή, αποτελεί σύμβολο προστασίας, υγείας, ευτυχίας και καλής τύχης.

Επιλέξτε την πρώτη μέρα του Μαΐου, ένα μαγιάτικο στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στο 21 Flowers, το οποίο θα διακοσμήσει την πόρτα ή το μπαλκόνι σας με υπέροχα χρώματα.

Στο 21 Flowers θα βρείτε ό, τι ψάχνετε και περισσότερο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με πρωτομαγιάτικα στεφάνια, από στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια με ψεύτικα λουλούδια για το τραπέζι, κρεμαστά στεφάνια και πολλά άλλα.

Μπείτε στο πνεύμα της γιορτής με όμορφες διακοσμήσεις από χειροποίητα στεφάνια σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για εσωτερικές ή εξωτερικές διακοσμήσεις, σίγουρα ένα όμορφο μαγιάτικο στεφάνι θα σας δώσει την απόλυτη έμπνευση που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στιλ. Στο online ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια ποικιλία από φρέσκα λουλούδια για την κατασκευή πρωτομαγιάτικου στεφανιού. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από μαγιάτικα στεφάνια για να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς.

 

Search