Λουλούδια για Ανάρρωση

Λουλούδια για Νοσοκομείο

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μια παράδοση λουλουδιών στο νοσοκομείο είναι ένα από τα πιο ενθαρρυντικά και αναζωογονητικά δώρα που μπορείτε να κάνετε. Τα λουλούδια φωτίζουν το δωμάτιό τους και χρησιμεύουν ως μια συνεχής υπενθύμιση του πόσο ενδιαφέρεστε. Με το 21 Flowers ανθοπωλείο, η αποστολή λουλουδιών για ασθενή σε ένα νοσοκομείο είναι εύκολη, ακόμα κι αν βρίσκεστε χιλιάδες μίλια μακριά.

Αθηνα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Περαστικά

€45,00
ΚΩΔ product_0758

Άρτεμις - Μπουκέτο Λουλουδιών για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0759

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για Περαστικά

€55,00
ΚΩΔ product_0760

Ίριδα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Ανάρρωση

€45,00
ΚΩΔ product_0761

  

 

 

 

Λουλούδια για Περαστικά & Δώρα Ανάρρωσης

Ένα νοσοκομείο μπορεί να είναι ένα κρύο μέρος, και μια λουλουδάτη σύνθεση είναι μια μοναδική επιλογή δώρου. Τίποτα δεν λέει "Περαστικά" σαν ένα ζωντανό καλάθι λουλουδιών με ένα χειρόγραφο μήνυμα της επιλογής σας. Αγοράστε μοναδικές ανθοδέσμες λουλουδιών και στείλτε δώρα για άνδρες και γυναίκες. Είτε ψάχνετε για να στείλετε μπουκέτο με λουλούδια για περαστικά σε άντρα ή γυναίκα, τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό, την αδελφή, την κόρη ή τον γιο σας, το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε λουλούδια αυθημερόν σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας.

 

Τι Είδους Λουλούδια Στέλνετε για Περαστικά & Ανάρρωση

Στο 21 Flowers, διαπιστώνουμε ότι τα πολύχρωμα λουλούδια χρησιμεύουν ως υπέροχα δώρα για κάποιον που αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή τραυματισμό. Στείλτε ένα μπουκέτο λουλουδιών, συνθέσεις λουλουδιών και καλάθια δώρων για να ευχηθείτε στον παραλήπτη σας γρήγορη ανάρρωση.

 

Search